Diensten

Als allround taalprofessional kun je me inzetten voor verschillende onderdelen van je project. Of je nu een auteur voor toetsen of opdrachten zoekt of iemand die jouw verslag of artikel kan redigeren of vertalen; mijn doel is altijd om voor jou tot een mooie, effectieve en begrijpelijke tekst te komen. Daarbij werk ik efficiënt en heb ik oog voor detail. Ik ben creatief en flexibel, hou van duidelijke communicatie en lever je teksten uiteraard binnen de deadline.

SCHRIJVEN

Heb je een educatief project en zoek je een auteur die kan helpen met de ontwikkeling ervan? Toetsen, opdrachten, lesmateriaal: ik kan deze leermiddelen voor je schrijven, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van opdrachten en toetsen voor het voortgezet onderwijs (vo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

VERTALEN

Moet er een Nederlandse lesmethode in het Engels worden vertaald voor buitenlandse studenten? Of heb je een Engels rapport of een informatieve brochure van de buitenlandse tak van je bedrijf gekregen die je beschikbaar wilt maken voor je Nederlandse klanten? Ik ga er voor jou mee aan de slag! Ik lever vertalingen in verschillende de talencombinaties:

  • Engels-Nederlands
  • Nederlands-Engels
  • Fries-Nederlands
  • Fries-Engels


Ik ben gespecialiseerd in educatieve content, maar ook met wetenschappelijke teksten kun je bij me terecht. Ik verdiep me in jouw onderwerp en lever een accurate en prettig leesbare vertaling.

REDIGEREN

Je hebt een verslag, (wetenschappelijk) artikel of scriptie geschreven, maar je twijfelt of het wel helemaal overbrengt wat je wilt? Of ben je overtuigd van de kracht van je tekst, maar is spelling niet je sterkste kant of wil je gewoon dat iemand met een frisse blik naar je tekst kijkt? Ik sta voor je klaar! Ik redigeer uiteenlopende Engelse en Nederlandse teksten, waarbij ik taal- en typfouten eruit haal, kromme zinnen recht schrijf en je tekst lekker leesbaar maak.

MEER WETEN?

Hier lees je meer over de projecten waarbij ik betrokken ben (geweest). Weten wat ik voor jouw project kan betekenen? Stuur me vrijblijvend een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Vertalen, redigeren en schrijven - TextCraft Editing